Rock Affairs gaat “internationaal”…

Het is druk. Iedereen heeft het druk. Steeds minder mensen hebben tijd voor wat dan ook. Dat geldt eveneens voor vrijwilligerswerk. Veel aanbod, weinig animo.flags

Toen we in het verleden bezig waren met ‘Progpraat’ was die naam een hele bewuste keuze. We wilden voldoen aan de vraag van een magazine in het Nederlands.

Met de keuze voor de nieuwe naam ‘Rock Affairs’ werd het al snel duidelijk dat die naam internationaal beter “bekt” en het is nu eenmaal zo dat er heel veel materiaal aan ons in het Engels wordt aangeboden. Om die reden gaan we meer artikelen in het Engels publiceren. Eén, omdat we dan minder tijd in het vertalen hoeven te steken, twee omdat we daarmee een breder publiek kunnen trekken.

Het is echter niet zo dat alles automatisch in het Engels zal worden geplaatst. Recensies zullen voornamelijk in het Nederlands worden geschreven. Biografieën en artikelen die ons in het Engels worden aangeboden én waar we zelf achter staan zullen echter in hun oorspronkelijke vorm worden gepubliceerd mét bronvermelding.

Rock Affairs is een gratis magazine, althans voor de lezer. Niet voor onszelf, kosten van webhosting en portokosten die we kwijt zijn aan eventuele verzendingen betalen we uit eigen zak en we willen pertinent géén advertenties op de site. Om te voorkomen dat de belasting en druk té hoog wordt voor één persoon (want zo staan we er momenteel voor) is dit de enige manier om de lezer regelmatig te kunnen voorzien van wetenswaardigheden die dan ook nog eens vaker over de landsgrenzen zullen gaan. Bovendien spreekt (vrijwel) iedereen tegenwoordig zó goed Engels dat dat geen belemmering kan zijn.

logo

Wie zich geroepen voelt om ook te schrijven over onze gezamenlijke passie mag altijd een berichtje doen, eigen initiatief en inbreng wordt gewaardeerd.

We rekenen op jullie begrip (en dat hebben jullie, zo’n club zijn we nou eenmaal) en hopen dat jullie onze verhalen blijven lezen, liken en delen.

Rinco

 

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s