Handwrist – Iron Flies (The Lost Tracks 2010-2011)

De Portugees Rui Botelho Rodrigues, beter bekend als ‘Handwrist’ werd in 2014 voor het eerst door ons gerecenseerd (Progpraat). Dat was in een periode dat hij zowat iedere drie maanden met een nieuw album kwam. Echter is er even de klad gekomen in de productiviteit van deze muzikale duizendpoot en dat heeft hem doen besluiten om wat ‘lost tracks’ op een album te verzamelen om toch iets te doen voor de fans.

Door Rinco Ennema

Helemaal geen slechte zet want er zitten een paar juweeltjes tussen. Over een eerder album zei ik al eens: “een doos vol met post-rock, progressieve en psychedelische bonbons” en dat dekt de lading opnieuw.

Many setbacks (personal, professional and musical) have delayed the recording and production of a new album. However, I found these tracks and I thought they were interesting if only from a historical perspective. The hardocre fan will notice some reused passages, phrases, lyrics here and there. There is even the original “punk” version of ‘Bourbon for Breakfast’. The sound is crude and the tracks are not organized chronologically.”

Rui besluit met de legendarische woorden: “Anyway, here they are. Price is zero. What’s there to lose?

Zelf luisteren? https://handwrist.bandcamp.com/album/iron-flies-the-lost-tracks-2010-2011

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s