Nieuw album Hawkwind

persbericht

HAWKWIND

“We zijn verheugd om het nieuwe album van de legendarische Hawkwind, Road To Utopia, aan te kondigen.” aldus de platenmaatschappij. “Voor hun 31e studioalbum heeft de band samengewerkt met songwriter en dirigent Mike Batt om een ​​selectie Hawkwind-nummers te maken met een extra, orkestraal ingrediënt.”

Mike Batt, die toevallig Dave Brock ontmoette op de Amerikaanse ambassade in Londen, terwijl beide zich aanmeldden voor VISA’s, was oorspronkelijk uitgenodigd om het orkest te leiden voor de uitverkochte shows van Hawkwind in het Londense Palladium (november 2018), maar er was zoveel vraag dat ze verder gingen kijken en een tour voor de herfst was al snel gepland. Bijdrages komen van een zeer speciale gast, namelijk Eric Clapton, wiens handelsmerkgitaar de harmonica van Dave en Mike’s piano naadloos complimenteert. Meer informatie en voor pre-order:

pre-order de vinyl editie hier: http://cherryred.co/RoadToUtopiaVinylLP
Pre-order de CD-editie hier: http://cherryred.co/RoadToUtopiaCD

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s