Love Machine – Times To Come

Het draait allemaal om energie, groove, herhaling en minimalisme. Niets dan het juiste doen op het juiste moment. Het gaat over de diepten van het universum en de menselijke ziel – Love Machine’s mix van Americana en Krautrock laat je het voelen!

unnamed
Love Machine is een band van vijf kerels die geobsedeerd zijn door touren en op het podium te staan om hun eigen visie te geven op wat Rock ‘n’ Roll tegenwoordig zou moeten zijn.

Het gaat erom diep in tradities te graven en zelf een nieuwe utopische kosmos te creëren … Het gaat over het verafgoden van het geluid van de westkust van Amerika terwijl je een of andere rare Krautrock-verslaafde bent … Maar durf niet te zeggen dat ze verscheurd zijn! Love Machine weet precies wat er moet gebeuren.

Hun live-uitvoering wordt gedreven door een van de zeldzaamste en meest mishandelde ritmegroepen en wordt afgesloten met een odyssee vol dubbele gitaarliefde die je uiteindelijk zal overtuigen om te stoppen met werken en te gaan leven. Met name is het zanger en percussionist Marcel Rösche die je zal bevrijden van je laatste geloof in gezond verstand en helderheid. Als predikant, sjamaan, maniak en exhibitionist neemt deze mafklapper je mee op een reis waar je niet aan kunt ontsnappen. Open je hart, doe je kleren uit en sluit je aan bij Love Machine voor een magische en zweterige reis op een zwevend tapijt naar de kern van de ultieme freak-out!

Na het uitbrengen van hun nieuwste album Times To Come on Unique Records in maart 2018 en een een maand durende tournee door Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië – afgesloten met een fenomenaal huis dat voor 600 mensen komt – is Love Machine deze zomer weer op pad! Naast festivals en clubshows bevat dit tweede deel van de Times To Come-tour ook een ondersteuning voor Motorpsycho, een optreden voor de legendarische WDR Rockpalast en een show op het Reeperbahn-festival.
Artist: Love Machine
Title: Times To Come
Format: LP, CD, Digital
Label: Unique Records
Distribution: Clear Spot International
Genre: Americana/ Krautrock

Tracklist

1. Got to Love
2. To the Universe
3. Blue Eyes
4. Solar Phallus
5. Visions
6. Times to Come
7. Earth, Again

Links

Official: http://www.lovemachinegermany.com
Facebook: http://www.facebook.com/LoveMachineGermany
Bandcamp: https://lovemachinegermany.bandcamp.com
Label: http://www.unique-rec.com

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s