Paul Rodgers brengt live-album

pr
persbericht
Met de 16 songs tellende live registratie ‘Free Spirit’ keert Paul Rodgers terug naar zijn roots. Het concert is opgenomen in een uitverkochte Royal Albert Hall, waar hij zijn fans een bijzondere avond gaf door de gevierde catalogus van Free te vertolken. Paul en band voeren je langs Rock classics zoals “All Right Now,” “Wishing Well,”, “Fire and Water,” naast vele deep cuts waarvan sommigen zelfs niet eerder door de originele band live werden gebracht waaronder “Love You So” en “Catch a Train.”
Paul Rodgers begon zijn muzikale carriere als oprichter, songwriter en frontman bij Free en al snel groeide hij uit tot één van de grootste zangers in de geschiedenis van Rock. Volgens Eric Clapton: “Paul Rodgers is the real deal,” terwijl Robert Plant zegt: “Paul Rodgers [is] the voice of all British voices.” Rodgers heeft inmiddels meer dan 125 miljoen platen wereldwijd verkocht met de bands Free, Bad Company, The Firm en solo.
Tracks:

 

01.Little Bit of Love

02.Ride On a Pony

03.Woman

04.Be My Friend

05.My Brother Jake

06.Love You So

07.Travelin’ In Style

08.Magic Ship

09.Mr. Big

10.The Stealer

11.Fire & Water

12.The Hunter

13.All Right Now

14.Wishing Well

15.Walk in my Shadow

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s