Ruben Hoeke Band – Twentyfive Live

Ruben Hoeke is een rasartiest en zijn muziek is één bak energie. Zijn stijl van rock, blues en bluesrock is meeslepend én zijn band is er een van Nederlandse bodem. Live is het gezelschap ook ongelooflijk goed en vandaar dit speciale album. Niemand legt het beter uit dan Ruben zelf. Advies van Rock Affairs: kopen die hap.

rubhoe

Live spelen is iets waar ik voor leef sinds ik mijn eerste optreden deed op 10 december 1992. Na negen studio-albums in diverse stijlen muziek en letterlijk duizenden optredens, had ik nog steeds geen officieel live-album opgenomen. Toen de tijd daar was om mijn “25 jaar op het podium” te vieren met een Ruben Hoeke Band toer door heel Nederland, kwam het idee om een liveshow te vangen weer naar boven. Beide shows die we speelden waren in het Bolwerk te Sneek, op 30 september 2017 en 27 januari 2018. Het grappige is dat we pas achteraf te horen kregen dat de eerste show opgenomen was. En laat dat nou misschien wel de beste manier zijn om een band live te vast te leggen. Omdat we het niet wisten, voelden we ons volledig vrij en namen we alle muzikale risico’s die we wellicht niet hadden genomen als we hadden geweten dat de record button ingedrukt was. Ik ben blij het er nu is – een dubbel live-album, opgenomen met mijn broer Eric Hoeke op zwaar geschut, Mike Kamp’s donderbas en de waanzinnige vocalen van Lucas Pruim. Geen overdubs, geen click track, geen reparaties achteraf, simpwelweg eenstomend heteRock ’n Roll band voor je luisterplezier!” – Ruben Hoeke
(Butler Records)

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s