Dee Snider kondigt album en nieuw label aan.

*persbericht*

De legendarische frontman Dee Snider van Twisted Sister heeft een deal heeft getekend met Napalm Records voor zijn aanstaande soloalbum! Volgens het label zal het album leveren wat de naam belooft: pure wereldklasse metal!


For The Love of Metal wordt geproduceerd door Hatebreed-zanger Jamey Jasta en bevat bijdragen van Howard Jones (ex-Killswitch Engage), Mark Morton (Lamb Of God), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Joel Grind en Nick Bellmore (Toxic Holocaust ) en Charlie Bellmore (Kingdom Of Sorrow). Dat belooft een uniek meesterwerk! Het album verschijnt deze zomer.

Dee Snider over de overeenkomst met Napalm Records:

“Ik ben meer dan enthousiast om te gaan samenwerken met een van ’s werelds toonaangevende labels voor heavy muziek, het is een perfect onderkomen voor dit album! Ik denk dat elke hardrock- en metalfan kan genieten van deze plaat en ik kan niet wachten om het op 27 juli te releasen ”

Thomas Caser, Managing Director van Napalm Records:

“We zijn absoluut verheugd met deze deal. Het is een eer om met zo’n iconische kunstenaar als Dee te werken die leeft en metal uitstraalt. Dit album is niets anders dan pure metal en adrenaline! “

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s