Muziekjournalisten gezocht!

Je kent het wel, dat je naar een ge-wel-dig concert bent geweest en je wilt iedereen erover vertellen. Of de nieuwe plaat van je favoriete band is net uit en je wilt graag mensen overtuigen van de kwaliteit van dat album. Passie voor muziek noemen we dat. Een enorme drive om de kick die je krijgt van het luisteren naar rock (en alternatieve stromingen) over te brengen op een ander. Anderen enthousiast maken. Genieten van wat je hoort en het doorgeven.

Herken je jezelf in het bovenstaande? Dan ben je misschien wel onze nieuwe muziekjournalist!

New-site---News

Rock Affairs (ontstaan uit Progpraat, dat in 2015 stopte) is namelijk op zoek naar nieuw luister- en schrijftalent. Ondertussen komt er alweer zoveel nieuws en muziek bij ons binnen dat we ons kleine clubje wel moeten uitbreiden, als we niet meer dan de helft van de muziek die we zouden kunnen beschrijven ongemoeid willen laten.

We zoeken mensen die structureel willen schrijven, maar óók verhalen van die ene keer, dat ene concert of die bijzondere plaat. Geen ervaring is geen probleem, een uit het hart geschreven verslag is vaak nog mooier dan een met technische termen doorspekt stuk.

Rock Affairs werkt met vrijwilligers. Wij willen geen betaalde advertenties op de site (om alle schijn van commercieël belang te vermijden) en hebben dus ook geen inkomsten van de site. sterker nog: dat kost geld. Om die reden kunnen we je niet betalen. Maar als je het leuk vindt om gepubliceerd te worden op de site waar iedere maand toch zo’n 1000 bezoekers komen, dan ben je welkom om mee te doen. We willen namelijk heel graag dat dat aantal minimaal verdubbelt.

penrock

We kunnen je voorzien van muziek om te recenseren en zo nu en dan is er de mogelijkheid om een band/artiest te interviewen. Ook achtergrondverhalen vinden we leuk en het promoten van onbekend talent, waarvan er alleen al in Nederland heel veel rondloopt, da’s helemaal kicken. Ook bezoeken we wel eens een concert waarvoor we vaak wel een perskaart kunnen krijgen. En daar schrijven we dan weer over. We worden niet alleen in Nederland gelezen, tot over de grenzen van Europa worden onze reviews bekeken. Omdat wij het echter allemaal wél in het Nederlands schrijven zoeken we ook iemand die speciaal de Vlaamse rockscene in de gaten wil houden voor ons.

Interesse? Reageren mag via onze Facebookpagina of via ons directe mailadres: rockaffairs.nl@gmail.com

Horen we van je?

Rock on!

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s