Skindred – Big Tings!

Start de motoren, dames en heren: niets is onmogelijk met Welsh ragga rock / metal pioniers Skindred en hun zevende album Big Tings!  Brullend en beukend is deze opvolger van het album ‘Volume’ uit 2015. En de cover is om van te smullen. Miauw!

skindredbigtingscover

Door Rinco Ennema
Een beest van een album met zware, distorted riffslagen die smelten in Benji Webbe’s waanzinnige raps. Explosieve metal en punkmateriaal gaan hand in hand met vloeiende melodieën – en natuurlijk zou Skindred ons niet al springend achterlaten zonder een flinke bundel van hun kenmerkende Godzilla-achtige enorme refreinen. Grote tracks, groot geluid!

unnamed (1)

Luister maar eens naar de single ‘Machine’ (met zang van Reef frontman Gary Stringer en gitaar van Phil Campbell van Motörhead): het is zo aanstekelijk dat niemand minder dan AC / DC-vocalist Brian Johnson het als een intro en een outro-thema gebruikt voor zijn eigen tv-programma “Cars That Rock”! Ik snap dat. Dit album “rocks like hell!”

Track list

01. Big Tings 3:34

02. That’s My Jam 3:16

03. Machine 3:32

04. Last Chance 3:59

05. Tell Me 4:42

06. Loud And Clear 3:31

07. Alive 3:22

08. All This Time 3:03

09. Broken Glass 3:53

10. Saying It Now 4:35

http://www.skindred.net www.facebook.com/skindredofficial

http://www.napalmrecords.com

 

 

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s