Rock Affairs voortaan ook op de radio…

Vanaf 2 februari aanstaande zal in het programma “Stage” van presentator Kees Visser maandelijks een review van Rock Affairs gepresenteerd worden door 21761888_1650404364992976_52844438286256651_nWouter van Hal.
Iedere eerste vrijdag van de maand zal Wouter aanschuiven achter de microfoon om een band aan het radiopubliek voor te stellen. De review zal toegelicht worden, en er zal muziek gedraaid worden welke in de review behandeld is.

1511122450Het programma “Stage” is een wekelijkse show tussen 20:00u en 22:00u op de vrijdagavond bij de WOS, ofwel Westlandse Omroep Stichting, en wordt uitgezonden vanuit de studio’s in ’s Gravenzande. Het is een zeer populaire show voor, door en met bands uit de regio Westland en soms daarbuiten. De bands gaan met hun billen bloot middels een eigenzinnig interview en een (akoestisch) optreden. Iedere week is er een andere band en als er geen bands zijn, zorgt Kees voor een herhaling uit de gigantische bibliotheek van akoestische sets, die hij intussen opgebouwd heeft. Het maandelijkse item van Rock Affairs is een aangename aanvulling aan het programma. Wij zijn zelf door Kees uitgenodigd, en zijn uiteraard zeer vereerd dat wij op deze manier onze krachten mogen en kunnen bundelen.

Het programma is live te beluisteren op:
internet: http://www.wos.nl/radiogids/stream

Live in de ether of digitaal:
http://www.wos.nl/frequenties/content/page?1898

Na afloop van de show is deze terug te luisteren via een podcast:

 

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s