Lifechanger debuteert!

PERSBERICHT
Live CD presentatie voor nieuwe Nederlandse Hardrockband Lifechanger
De nieuwe melodieuze hardrockband Lifechanger brengt op 26 november zijn eerste album uit op CD, tevens genaamd “Lifechanger”.
lc
Lifechanger is gevormd door twee muzikanten met een passie voor verschillende soorten rock en metal: Wouter Smit en Peter Moltmaker. Peter speelde als zanger in diverse theaterproducties, waaronder “The Theater Equation” van Ayreon, waarin hij de rol van “The Doctor” speelde, naast bekende zangers zoals James LaBrie van Dream Theater, en Anneke van Giersbergen van o.a. The Gathering. Wouter was gitarist in diverse hardrock bands, voordat hij met Peter samenwerkte om de songs te componeren voor het eerste Lifechanger album. Inmiddels is de live band verder gegroeid met de bandleden Daan van Zelm (gitaar), Miguel Corrales, (bass) en Derek Krol (drums).
De muziek van Lifechanger kenmerkt zich door de bijzondere zang van Peter, aangevuld met de verschillende gitaar speelstijlen van gitaristen Wouter  en Daan, en de strakke ritmesectie van Miguel en Derek. Invloeden zijn divers, van Whitesnake tot Queensryche, van Europe tot Van Halen tot aan nieuwere rock-acts.
Om de mensen kennis te laten maken met de band en de muziek, zal de CD live op dezelfde dag om 20.00 uur ten gehore worden gebracht op het podium van Pop en -Cultuurhuis PX Volendam.
PX heeft talentontwikkeling als een van de belangrijke pijlers en ondersteund daarom ook graag bands die een CD uitbrengen. Zo ook in dit geval bij de band Lifechanger.
Tevens is er gelegenheid om de band te ontmoeten en de CD aan te schaffen. De entree is gratis.
Graag tot ziens bij ons debuutconcert op zondag 26 november in PX Volendam!
Meer info op de band website: www.lifechangerband.com
Adres en info Pop en -Cultuurhuis PX Volendam: www.pxvolendam.nl
Lifechanger | Zondag 26 november | Deur open: 19:00 uur | Aanvang: 20:00 uur

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s