The Spacelords – Water Planet

Waar een goede samenwerking wel niet toe kan leiden… Tonzonen Records, een Duits boutique-label gespecialiseerd op het gebied van psychedelische- en space-rock/post rock en Creative Eclips PR sloegen de handen ineen om de promotie op zich te nemen van het nieuwe album van The Spacelords, ‘Water Planet’.

spacelords

‘Water Planet’ is na Synapse (2014) en Liquid Sun (2016), het derde album van het SpaceRock-trio The Spacelords en ik zou zeggen: bereid je ruimteschip maar om door de dynamische stromen van het Spacelords-geluid te varen want jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! We hebben er weer een!

Deze nieuwe reis in drie extra lange delen op ‘Water Planet’ is een intensieve psychedelische reis en een magische expeditie van kosmische afmetingen. Drie lange en geweldig meeslepende nummers (twee van dik elf minuten en een van dik negentien minuten) die bewijzen dat instrumentale gitaarrock gewoon f*cking briljant kan zijn wanneer letterlijk en figuurlijk de juiste snaren worden geraakt en de toehoorder in trance weet te brengen.

slband

De vorige albums ‘Synapse’ (2014) en ‘Liquid Sun’ (2016) werden uitgeroepen tot de beste albums van het jaar in de internationale blog- en fanzine-kringen. Het nieuwe album ‘Water Planet’ is spacerock met krautrock invloeden en geeft de kick van psychedelische stoner-rock.

Het album is verkrijgbaar op LP, CD en digitale formaten. Het vinyl is beperkt tot 1000 exemplaren en komt in een gatefold cover + inleg en wordt gedrukt op hoge kwaliteit blauwe splatter vinyl + download-code.

Links
Official: http://www.and-the-world-is-next.de/spacelords/
Facebook: http://www.facebook.com/the.spacelords
Bandcamp: https://thespacelords1.bandcamp.com
Label: http://www.tonzonen.de

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s