Debuut Himmellegeme in oktober verwacht

Uit de donkere psychedelische krochten van Bergen, Noorwegen, komt Himmellegeme met hun unieke bitterzoete debuutalbum Myth of Earth. De band heeft een contract met Karisma Records gesloten.

De muziek van Himmellegeme wordt beïnvloed door zowel psych-rock als atmosferische progrock, die combinatie wordt toegepast om een ​​buitenaards en tijdloos geluid te creëren. Met hun zwaar razende riffs, chillende melodieën en melancholische teksten, geschreven in het Noors en Engels, creëert Himmellegeme muziek die gebeurtenissen in het verleden in hun eigen leven en in het leven van anderen weergeeft.

himmel

Himmelegeme’s line-up bestaat uit Aleksander Vormestrand op gitaar en zang, Hein Alexander Olson op leadgitaar, Lauritz Isaksen op keys, Erik Alfredsen op bas en Thord Nordli op drums. Samen hebben ze het afgelopen jaar de juiste snaar weten te raken en de juiste tracks uitgezocht om vervolgens de laatste details op hun debuut te zetten. Het album werd opgenomen in een van de beste studio’s van Bergen, Broen Studios, en werd geproduceerd door Anders Bjelland (Electric Eye / Hypertext).

Release Date: 06/10/2017

Facebook: http://www.facebook.com/himmellegemeband
Instagram: http://www.instagram.com/himmellegemeband
Label: http://www.karismarecords.no

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s