Uitgelicht: King Company

Eerlijk is eerlijk: ik had er nog nooit van gehoord. Maar de Finse band King Company heeft een oplettende promotor is Nederland en deze mevrouw benaderde ons en maakte ons attent op deze melodic-metalband die momenteel werkt aan het tweede album als opvolger van het debuut ‘One For The Road’ van vorig jaar augustus.

king company band

De band werd in 2014 opgericht door drummer Mirka Rantanen die gitarist Antti Wirman, zanger Pasi Rantanen, toetsenist Jari Pailamo en bassist Time Schleifer om zich heen verzamelde. Aanvankelijk noemde het gezelschap zich ‘No Man’s Land’ maar na verloop van tijd vond de platenmaatschappij van de heren dat ze een andere naam moesten bedenken omdat er nog twee bands waren met die naam en om verwarring te voorkomen werd besloten om de naam ‘King Company’ voortaan als bandnaam te gebruiken.

We hebben wat nummers beluisterd van het debuutalbum van de Finnen en kwamen tot de conclusie dat dit een interessante band is om te gaan volgen. We hopen dan ook dat de promotor ons een promo zal sturen van de nieuw te maken plaat, dan gaan we ‘m zeker recenseren. Voor meer informatie kun je terecht op de site van de band:

http://www.kingcompanyband.com

 

Categorieën:Geen categorie

1 reply »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s